Пу-ер - особливий чай, який на відміну від інших, згодом стає тільки кращим. Головна відмінність цього чаю від інших – старіння. Це процес ферментації чаю після сушіння. Ферментація може бути природною чи штучною. При природному процесі – чай перебуває під впливом спеціальних бактерій у землі чи спеціальному льоху до 7-8 років. За цей час чайні листочки набувають специфічного смаку та аромату. За штучної ферментації цей процес прискорюють до 100 днів. Після чого чай висушують і дають вилежати протягом року.
Склад чаю: чорний китайський чай.
Чай
Сорт чаю
Пуер
Вага чаю, г
100
Упаковка чаю
Картона коробка
Країна виробництва чаю
Шрі-Ланка
Добавки
Без добавок
Виробник чаю
Basilur
Категорія листа
Листовий
Фасування чаю
Розсипний
Написати відгук
Ваше ім'я:
Ваш відгук:
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.