Чжуан-ча – пуер спресований у формі цегли – найпоширеніший спосіб зберігання та транспортування пуеру в давнину, оскільки це була найзручніша форма при транспортуванні в торгових кінних караванах.
За старих часів пуер ферментувався під час транспортування та передпродажного зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту та скороченням часу доставки, він перестав встигати дозрівати до потрібного рівня. Тому, у 70-ті роки 20 століття, було придумано технологію прискореного старіння (ферментації) пуеру.
Чай
Сорт чаю
Пуер
Вага чаю, г
250
Добавки
Без добавок
Виробник чаю
Osmantus
Категорія листа
Пресований
Написати відгук
Ваше ім'я:
Ваш відгук:
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.