Легендарний юннанський чай, крупнолистовий пресований Пуер з характерним присмаком. Ступінь ферментації 60%. З найдавніших часів вважався еліксиром здоров'я, молодості та краси. Не має собі рівних ефективності лікувальних властивостей. Ключова особливість - процес тривалої природної ферментації та томлення уважаного зеленого листка в купах. Потім чай просмажують, пресують та зберігають довгий час. При цьому процес ферментації та бродіння не припиняється на відміну від будь-якого іншого чаю. Цінність Пуера з віком зростає. Специфічний смак та аромат також згодом стає ще більш насиченим, густим та сильним. Напій не підвищує кілотність шлунка, але при цьому стимулює роботу жовчного міхура та печінки, прискорює обмін речовин. Заварювати при температурі води 100 градусів.
Фабричне упакування товару 1 кг
Чай | |
Популярні чаї | Пуер |
Сорт чаю | Пуер |
Вага чаю, г | 100 |
Упаковка чаю | Пакет з фольги |
Тип чаю | Плантаційний |
Країна виробництва чаю | Китай |
Добавки | Без добавок |
Виробник чаю | Діамантовий дракон |
Аромат чаю | Натуральний |
Категорія листа | Пресований |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Китайський |