Витримка 5 років.
ШЕН Пу Ер витриманий NORMAL "Кубик" виготовляють з молодого зеленого чайного листя.
Пуер – китайський постферментований чай родом із провінції Юннань. Цей чай з певною витримкою, чим вона більша, тим пу ер вважається краще. Згодом якість пу ера стає тільки кращою, на відміну від інших видів чаю, які, як правило, згодом втрачають свою користь та смак.
Шу пуер – виробляється традиційним способом та витримується довгий час (не менше 6 місяців). Таким чином, чай проходить постферментацію традиційним способом. Причому витримка пуеру традиційним способом відбувається у відносно сухих приміщеннях з використанням різних старовинних рецептів. Різні культури бактерій і рання організація процесу ферментації дуже впливають на смак, аромат і корисні властивості чаю.
Чай
Сорт чаю
Пуер
Вага чаю, г
500
Упаковка чаю
Пакет з фольги
Добавки
Без добавок
Виробник чаю
Osmantus
Категорія листа
Пресований
Фасування чаю
Розсипний
Етнічне походження чаю
Китайський
Написати відгук
Ваше ім'я:
Ваш відгук:
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.