Пуер – китайський постферментований чай родом із провінції Юннань. Цей чай з певною витримкою, чим вона більша, тим пу ер вважається краще. Згодом якість пу ера стає тільки кращою, на відміну від інших видів чаю, які, як правило, згодом втрачають свою користь та смак.
«Приготовлений пуер» або шен пуер – пуер, що пройшов прискорену ферментацію.
Чай
Сорт чаю
Пуер
Вага чаю, г
500
Упаковка чаю
Пакет з фольги
Добавки
Без добавок
Виробник чаю
Osmantus
Категорія листа
Пресований
Фасування чаю
Розсипний
Етнічне походження чаю
Китайський
Написати відгук
Ваше ім'я:
Ваш відгук:
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.