Пуер – китайський постферментований чай родом із провінції Юннань. Цей чай з певною витримкою, чим вона більша, тим пу ер вважається краще. Згодом якість пуера стає тільки кращою, на відміну від інших видів чаю, які, як правило, з часом втрачають свою користь та смак. Шу пуер - виробляється традиційним способом та витримується довгий час (не менше 6 місяців). Таким чином, чай проходить постферментацію традиційним способом. Причому витримка пуеру традиційним способом відбувається у відносно сухих приміщеннях з використанням різних старовинних рецептів. Різні культури бактерій і рання організація процесу ферментації дуже впливають на смак, аромат і корисні властивості чаю.
Чай | |
Сорт чаю | Пуер |
Вага чаю, г | 500 |
Упаковка чаю | Пакет з фольги |
Добавки | Без добавок |
Виробник чаю | Osmantus |
Категорія листа | Прессований |
Фасування чаю | Розсипний |