Чай витриманий ШЕН Пуер Медальйон Osmantus, 500г

Чай витриманий ШЕН Пуер Медальйон Osmantus, 500г
Виробник: Osmantus
Артикул: osm_0104
Наявність: Є в наявності
Ціна: 1329 грн
Кількість:  

Для виготовлення використовують Молоді чайні листочки (зривають з куща по чотири верхні листочки). Колір настою цього чаю світлий, як, втім, і усіх зелених чаїв. Аромат специфічний із легкими фруктовими нотками. У смаку простежується терпкість, солод. За старих часів пуер ферментувався під час транспортування та передпродажного зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту та скороченням часу доставки, він перестав встигати дозрівати до потрібного рівня. Тому, у роки 20 століття, було придумано технологія прискореного старіння (ферментації) пуера. Так з'явилося два основних види пуеру – виготовлений за традиційною технологією – «сирий пуер» - Шу Пу Ер, і, за прискореною технологією – «приготовлений пуер». Обидва пуери мають більш-менш однаковий набір корисних властивостей, і відрізняються нюансами смаку та аромату, і то лише на початковому, не далекому від завершення виробничого процесу, етапі ферментації. Сирий пуер цікавий тим, що ступінь його ферментації тривалий час (2-3 роки) можна контролювати самостійно. Згодом гіркоту та грубість свіжого листа замінюється вишуканістю та легкою гіркуватістю. Спосіб заварювання Для заварювання цього чаю знадобиться вода, температура якої становить 90-95°С. 1 порція листа заливається 200 мл води. Перед заварюванням чайний лист рекомендується промити, щоб він зміг повністю розкритися та передати свій неповторний аромат та смак. Кількість заварювань 5-6. Порадуйте себе чашкою елітного китайського чаю – подаруйте собі гарний настрій та бадьорість на весь день!  



Чай
Сорт чаю Пуер
Вага чаю, г 500
Упаковка чаю Пакет з фольги
Добавки Без добавок
Виробник чаю Osmantus
Категорія листа Прессований
Фасування чаю Розсипний
Написати відгук
Ваше ім'я:
Ваш відгук:
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Оцінка:
Погано           Добре
Введіть код, вказаний на зображенні: