Кошик порожній!
Калабас (гарбуз) - являє собою класичний калабас для пиття мате з гарбуза.
Калабас має середню місткість 200-250мл, шийка калабаса обрамлена металевою облямівкою. Після тривалого зберігання гарбузовий калабас необхідно «оживити». Для цього він засипається на 12 сухому маті, заливається окропом і настоюється близько доби. Потім заварювання виливається. Калабас знову готовий до вживання. Ця процедура робиться для того, щоб пори гарбуза, з якого зроблена посудина, закрилися і просочилися мате. При зберіганні рекомендується засипати кілька грамів мате у калабас.
Докладніше про те, як пожвавити калабас
Посуд | |
Вид | Калабас |
Об'єм посуду, мл | 150-250 |
Виробник посуду | T-MASTER |