Кошик порожній!
Вишуканий чорний чай з великим вмістом чайної бруньки, квітів амаранту та жасмину, які пов'язані в невелику порційну кульку, яка при заварюванні розкривається у вигляді святкового феєрверку. Має насичений смак і трохи терпкий аромат з відтінками лісового горіха та кориці. Спосіб заварювання Важливо використовувати скляний посуд. Ємність слід попередньо обдати окропом, після чого залити в неї 150 мл води, температура якої 85-95° С, і опустити туди бутон. Через 3-4 хвилини квітка розкриється повністю і можна розпочинати чаювання. Особливі умови: заварювати можна до 4 разів.
Чай | |
Сорт чаю | Чорний чай |
Вага чаю, г | 500 |
Упаковка чаю | Пакет з фольги |
Добавки | Квіти |
Виробник чаю | Osmantus |
Категорія листа | В'язаний |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Китайський |