Кошик порожній!
Чорний китайський чай з чайною брунькою та пелюстками суданської троянди. Спосіб заварювання: Важливо використовувати скляний посуд. Ємність слід попередньо обдати кип'ятком, після чого залити в неї 150 мл води, температура якої 85-95 ° С, і опустити туди бутон. Через 3-4 хвилини квітка розкриється повністю і можна розпочинати чаювання. Особливі умови: заварювати можна до 4 разів. .
Чай | |
Сорт чаю | Чорний чай |
Вага чаю, г | 500 |
Упаковка чаю | Пакет з фольги |
Добавки | Квіти |
Виробник чаю | Osmantus |
Категорія листа | В'язаний |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Китайський |