Кошик порожній!
Чудовий білий чай із китайської провінції Fujian. Його збирають наприкінці березня – на початку квітня, потім обробляють пором. Декілька листків з нирками всередині туго скручують разом. У процесі заварювання виходить напій з м'яким, солодкуватим смаком. Заварювати 3-4 хвилини за температури води 85 градусів.
Фабричне упакування товару 1 кг
Чай | |
Популярні чаї | Елітний чай |
Сорт чаю | Білий чай |
Вага чаю, г | 100 |
Упаковка чаю | Пакет з фольги |
Тип чаю | Плантаційний |
Країна виробництва чаю | Китай |
Добавки | Без добавок |
Виробник чаю | Діамантовий дракон |
Аромат чаю | Натуральний |
Категорія листа | Зкручений |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Китайський |